Yrityksen ilmeen vahvistaminen vaatetuksen avulla

Brändättyjen vaatteiden käyttäminen on tehokas keino nostaa yrityksen tunnettuutta. Näihin vaatteisiin, jotka usein sisältävät yrityksen nimen ja logon, lukeutuvat niin työasut kuin mainoslahjatkin. Ne ovat erityisen hyödyllisiä messuilla ja tapahtumissa, jossa ne auttavat henkilöstöä erottumaan ja edustamaan yritystään.

Yrityksen logolla varustettuja vaatteita, kuten t-paitoja, huppareita, takkeja ja lippalakkeja, suositaan laajalti. On tärkeää kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun, painatustekniikkaan ja niiden käyttötarkoitukseen, jotta logon laatu pysyy hyvänä pesujen jälkeen.

Yritysvaatteiden ja logon valinnan tärkeys

Valittaessa yritysvaatteita on otettava huomioon vaatteiden tyyppi ja käyttötarkoitus. Esimerkiksi ulkotöihin tarkoitetut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas toimistossa käytettävät voivat olla enemmän mukavuuteen ja tyylikkyyteen painottuvia.

Logon suunnittelu vaatii tarkkaavaisuutta, jotta se on näkyvä ja sopii hyvin vaatteeseen. Painatusmenetelmä valitaan perustuen logon tyyppiin ja vaatteen materiaaliin, yleisimpiä ollessa silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Brändin luominen logon kautta

Yrityksen logo on keskeinen osa sen brändi-identiteettiä. Logon suunnittelussa on tärkeää, että se soveltuu eri käyttötarkoituksiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikortteihin. Vaatteisiin suunniteltu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla erottuva.

Värien ja fonttien valinta on olennainen osa logon suunnittelua. Ne tulisi valita niin, että ne sopivat yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja että fontti on helppo lukea. Logon suunnittelussa on myös huomioitava kohderyhmä ja toimiala.

Painatustekniikoiden valinta yritysvaatteisiin

Yritysvaatteiden valmistuksessa käytettävät painatus- ja brodeeraustekniikat ovat tärkeitä laadukkaan lopputuloksen kannalta. Tekniikan valinta riippuu halutusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii hyvin suurille tilauksille, kun taas digitaalinen painatus on ihanteellinen pienemmille tilauksille ja monivärisille malleille.

Teemme vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Omalogo Oy

Suositut yritysvaatteet logolla

  1. T-paidat: Monipuolisia ja edullisia, sopivat useisiin käyttötarkoituksiin.
  2. Hupparit: Mukavat ja rennot, sopivat vapaamuotoisiin työympäristöihin.
  3. Pikeepaidat: Tyylikkäät ja ammattimaiset, erinomaiset asiakaspalvelussa.
  4. Softshell-takit: Kestävät ja säänkestävät, ihanteelliset ulkotöihin.
  5. Lippikset ja hatut: Parantavat yrityksen näkyvyyttä ulkoilma-aktiviteeteissa.
  6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, sopivat toimistokäyttöön.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ekologiset mainoslahjat.
  8. Esiliinat: Sopivat erityisesti ravintola- ja kauppa-aloille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Vastaa