Markkinointi ER-tuki

ER-tuki – palvelut yrityksille

Markkinointi ei ole myyntiä se on sen mahdollistamista

Asiakkuus ja yrityksesi

Haluaisitko käydä läpi asioita, jotka liittyvät yritystoimintaasi ja asiakkaisiin, asiakkuuteen, hinnoitteluun, markkinointiin, tuotteistamiseen vai onko aika jo katsoa jatkajia yritystoiminnalle? Me uskallamme olla rehellisiä kanssasi myös silloin kun pitää antaa vaikeampaa palautetta.

Best eCommerce Finish Market Entry Facilitator 2020

Meidän toimintamme pohja tehtiin jo 1987. Koko tämän ajan olen tavalla tai toisella ollut mukana myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja hankkinut myös alalta koulutukseni ja tuota peruskoulutusta olen täydentänyt työni ohessa sekä kurssien että omatoimisen lisäoppimisen kautta. Vuosien varrella olen tehnyt töitä todella monien yritysten kanssa todella monelta alalta ja siksi uskalla sanoa, että minulta saat apua ja neuvoja. Nykyään tuotamme sisältöä ja teemme artikkeleita, videoita, tekstejä – mainoksiin, esitteisiin ja kotisivuille.

Jos sinä tarvitset apua liiketoimintaasi – lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita, lisää liikevaihtoa – lisää toivoa – ota yhteyttä!

Toinen sivustoni, joka sisältää erilaisia uutisia ja juttua löytyy: www.kettujulkaisut.fi

ER-tuki on vuosien aikana toteuttanut asiakkaille kymmeniä kotisivuja ja vuonna 2017 aloitimme itse oman sivustoverkostomme rakentamisen yhteistyössä muutaman yrityksen kanssa ja tästä on syntynyt useamman kymmenen sivuston markkinointi- ja mainontamahdollisuus kaikentyyppisille yrityksille, jotka haluavat kertoa uutisiaan eteenpäin.

Ota yhteyttä

Kievarintie 23
08700 LOHJA

+358 400 733469

kari.oksanen@ertuki.fi

Vastaa