Toimistohotelli Kalkkipetteri

Vanha Oy Lohja Ab:n pääkonttori toimii nykyään toimistohotellina, palvellen niin lyhytaikaisia, kuin pitkäaikaisiakin vuokralaisia. Rakennus on osittain jo 20-luvulta, joten jokainen lista ja ovi meillä todellakin huokuu tätä menneen ajan historiaa.

Meiltä löytyy myös tiloja erilaisiin varastointitarpeisiin, sekä kokoustiloja moneen tarpeeseen.

toimisto@kalkkipetteri.fi

Toimitilat

Meiltä löytyy erikokoisia huoneita 10m2 ylöspäin aina 60m2 saakka ja isommatkin, usean sadan neliön kokonaisuudet ovat mahdollisia yhdistämällä huoneita. Osa tiloista toimii erittäin hyvin pienimuotoisessa paja-/kokoonpanotyössä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Tyyliin sopivia toimistokalusteita meiltä löytyy pilvin pimein, joten pääset valitsemaan itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Vuokran hintaan kuuluu:

  • Perussähkö
  • Lämmitys
  • Valokuitunetti
  • Postipalvelut, lähetys ja vastaanotto
  • Iso pysäköintialue

Pientä lisämaksua vastaan:

  • Erikokoiset neukkarit
  • Kuntosali
  • Toimistotarvikkeita (kynät, kumit, tussit, kopiopaperit etc.)

Etätyöpisteet

Juuri remontoituihin etätyötiloihimme voit hankkia tarpeidesi mukaan päivä- tai kuukausijäsenyyden. Kun tulet töihin, katson vain mistä löytyy vapaa työpiste, ja alat hommiin! Sujuvan työskentelyn takaa valokuitunetti ja ergonomiaa haluaville löytyy myös sähkösäätöisiä työpöytiä.

Palaverinälkäisille löytyy erikokoisia kokoustiloja edulliseen hintaan.

Kokoustilat

Talosta löytyy erikokoisia kokoustiloja yli kahdenkymmenen henkilön tarpeisiin asti, kysy tarkemmin!

Varasto- ja arkistotilat

Varastotiloja löytyy myös moneen tarpeeseen, aina 5m2 verkkokellarityylisestä ratkaisusta monen kymmenen neliön huoneisiin. Myös arkistohyllyjä on vuokrattavissa hyllymetreittäin. Monet varastohuoneista on vanhoja toimistohuoneita, joten ilmanvaihto ja lämmitys ovat hyvällä mallilla.

Erikoistiloista mainittakoon arkistohyllyllinen 40m2 tila, joka sopii erinomaisesti esim. nettikaupan pitäjälle, tässä ei maksella turhia vuokria käytävätilasta! Hyllymetrejä on tässä tilassa yli 240, joten hieman laajemmankin nettikaupan varasto mahtuu tänne. Tilan sijainti on lastauslaiturin välittömässä läheisyydessä, joten tavaran lähetys ja vastaanotto onnistuu vaivattomasti.

Suuri osa varastotiloistamme sijaitsee katutasossa ja muihin kerroksiin on hissiyhteys.

Yhteystiedot

Kalkkipetterin Toimistohotelli sijaitsee Virkkalassa, Lohjalla, vanhan tehdasalueen vieressä, kulku Kievarintien puolelta.

Riku 041 501 6969

Anne 040 5034 251

toimisto@kalkkipetteri.fi

kalkkipetteri.fi

Osoite: Kievarintie 23, 08700 Lohja

Vastaa